trött...

har lirat innebandy ikväll, blev rätt hårt, vårat lag hade ingen avbytare och jag hade dessutom glömt ta med vatten. men kul hade man, det är bara att alltid ge allt så går det bra :D

nu har jag extrem huvudvärk, så det blir sängen strax. imorgon ska jag bort till madde, sanna och lukas och äta mat, det blir najs :) dom var här en sväng innan träningen ikväll med, lukas hoppade i min soffa för att sedan slänga sej rakt ner i golvet, såg skitkul ut :D speciellt eftersom han låg kvar en stund, jag trodde han hade svimmat, men han blev bara chockad :)

aja ,fränt att se ungen slänga sej rakt ner i golvet frivilligt iaf haha :D

nu blir det sova för min del, jag pallar inte att enns försöka stava de mnista rätt, får ju skriva om flera gånger :P

hörs, byeeeeeeeee ;P


CV klart ;D

jag har inte alls samma klump i magen längre, det är skönt. kan bero på att jag tagit tag i detta med jobbsökandet. jag har nämligen nyss skickat iväg mitt CV och personliga brev till AssRe, det känns grymt skönt att ha det gjort :

bara be för att jag får nått då, så blir det att åka upp till mora under sommaren isåfall :)

ikväll är det match igen, semifinal 3 uppe i skellefteå, det ska bli najs! tyvärr kommer jag missa typ halva matchen, för att jag ska spela innebandy mellan 19-20, men det är sjukt kul det med :)

skriver väl nått mer senare :)


WTF?

gick in på bloggen för att kika lite, så ser man att senaste inlägget inte är sparat som jag skrev det sist, utan den största delen är borta, stabilt... så jag tog bort allt och ersätter med detta istället :)

aja... jag orkar inte skriva om allt nu, minns inte vad jag skrev heller riktigt, hehe :P

jag ska jobba inatt, så jag ska väl försöka skriva på mitt CV som jag ska skicka in till AssRe innan sista mars.

imorgon ska jag till arbetsterapeuten igen och snacka också :) det ska bli skönt, var ett tag sen nu. aja, jag ska göra mig iordning  och åka om en stund.

hörs :)

 

 

 


En stilla bön

jaha, snart åker man då, jag orkar inte alltså, vaknade med ångest, tvång och hade jätteont i magen imorse.
jag har bett för att jag ska hitta jobb och lägenhet här.
har umgåtts och pratat med adam en del, vi var ute på en låååååååång promenad igår, och han sa att jag skulle försöka få tag på jobb här först, och såfort jag får nått så skulle jag höra av mig till honom, så skulle han försöka fixa en lägenhet åt mig, han hade visst några kontakter. det känns skönt, så man får lite mer hopp och motivation till att hitta något.

det var jätteskönt att prata med honom, han sa att jag skulle lita på mitt hjärta, och det är ju inget tvivel om vad det säger: "JAG VILL HEM!!!" adam skulle be för mig och ta med böneämnet till sina kompsar med.
det gav mig mer tro och hopp, när jag kom hem så la jag mig och bad en stund, det var jätteskönt!
jag bad om att våga förlita mig mer på Gud i dethär, jag har märkt att allt går mycket bättre om man vågar lita på honom och lyssna vad han säger.
jag litar på att det jag verkligen känner i mitt hjärta är guds vilja.
jag bad också om att jag och adam ska fortsätta bli vänner, vi verkar komma bra överenns och förstå varann väldigt bra.

hihi, två nya riktigt bra vänner på bara några dagar, det känns bra, eller iofs så är adam en gammal vän, så det var väldigt kul att träffa honom och få upp kontakten igen :)

och självklart har jag även bett för att få fortsätta hålla kontakten med dem under tiden jag är i motala nu.
hoppas verkligen jag får flytta upp snart, så jag slipper oroa mig.

men det är väl som adam sa: är man bra vänner så glider man inte isär och allt rinner ut i sanden.
och det stämmer nog, för mina bästa vänner, (den ena låg jag på BB med, och den andra fick jag när jag var 12) har jag ju haft kontakt med hela tiden fastänn jag bott i motala under 4 år snart.

så på ett sätt är jag inte orolig för att man ska förlora dessa nya vänner, då det känns så sjukt bra emellan oss.
men sen är man ju orolig med, men det är väl mänskligt, det visar att man har ett samvete och brr sig som sagt.

vad jag upprepar och gnäller känns det som... men det blir så när jag verkligen vill någonting och är osäker för hur allt ska lösa sig, då blir det jobbigt för mig, som jag skrev innan, jag vaknade med tvångstankar/handlingar, och på ett sätt känns det som ett tvång att skriva hur jag känner i detalj och upprepa saker, känns som det kommer gå bättre då.

ganska typiskt symptom för tvång egentligen, att man måste upprepa saker i tron om att det ska bli bättre.
jag vet att det låter helsjukt, men så är det.
lätt att säga att det bara är "dumma påhitt", men det är en helt annan sak att verkligen sluta med tvångshandlingarna.

men jag går ju hos en arbetsterapeut nu iallafall, vilket känns jättebra, jag ska dit på fredag igen, så ska jag väl berätta hur veckorna varit sen sist vi sågs.
men nu har det varit rätt jobbigt som sagt ett tag, och tvånget som alltid är med mig (mer eller mindre ska väl tilläggas)
blir ju värre när det är något jag verkligen hoppas på ska ske, som tex flytten, jobbet, behålla vännerna, (både vännerna här som jag talat om, men såklart även vännerna i motala när jag flyttar hem igen)

det känns som att om jag inte gör de saker som tvånget säger till mig så kommer det gå åt helvete med något av det jag kämpar för.
och eftersom det är aktuellt med jobb, lägenhet, vänner osv, så är det de som blir lidande för mig när tvånget kommer.

nu blev det massa gnäll igen, tolka det inte som att jag är nån mup som bara sitter hemma och tycker syn om mej själv, för så är det absolut inte, bara så skönt att få skriva.
det är faktist första gången jag skriver om mitt tvång, det är nog nyttigt att skriva ner sånthär, för då kan man se på det med andra ögon och förstå och kanske lära sig handskas med det bättre.

aja... har fått prata av mg med mamma, mormor och adam nu iallafall, och det känns som at det int var en slump att jag träffade adam en natt kl 3 och sedan flöt det bara på.
känns verkligen som att Gud har en plan för mig här i mora, och då kommer det gå bra såklart, och at jag fick två nya kompisar på så kort tid och adam lovat hjälpa mig känns bara inte som en slump, speciellt inte eftersom allt verkar flyta på så bra mellan mg o mina nya vänner :)

hihihi, tjat tjat, jaja, jag vet, men jag måste få "fläkta ur" lite :P
be patience please ;)
det känns så lättande nu efter att jag fått be och prata som sagt och jag fått tips och råd osv.

men nu ska jag äta, får se om jag skriver nått mer innan jag åker, detta med blogg är ju trotts allt väldigt kul och nyttigt :)

puss hej


Lyssna på min musik också :D

ni kan ju lyssna och gärna kommentera min musik om ni vill föressten :)

www.myspace.com/whentearsofsadnessfallswe filmmusik, typ :)

www.myspace.com/armedwithamindatagunfight metal/rock-projekt med oftast kristet budskap :)

aja, sängen var det :) hehe svårt ibland :p

I just want to say...

"I just want to say..." - ett uttryck som betyder att jag har jättemycket tankar och känslor inom mig...
så mycket att jag inte kan få ner det i ord eller text.
hur gärna jag än vill så är tankarna och känslorna som klistrade på min själ.
de sitter där, jag vill inget annat än att slita dem ur mig, jag orkar inte bära allt själv, det gör för ont.

men det är svårt... jag har länge velat berätta detta för någon, men jag har aldrig kännt rätt trygghet.
inte förenns nu...

sitter här och försöker förstå mig själv.
då och då rinner tårar, jag gör allt för att dölja min inre smärta, samtidigt som jag inget hellre vill än att bara gråta ut hos någon, men det är inte lätt som sagt...
för jag är rädd... rädd för att bli en börda mer än en kompis och att förlora en nära vän som jag känner att jag verkligen kan lita på och dela mina tankar med, jag vill inte vara någon som bara gnäller och jag hoppas att jag inte framstår som det bland mina vänner som sagt.
rätt uppenbart att jag är osäker på mig själv och rädd för att förlora de vänner som verkligen betyder mycket för mig, men att man är rädd för det betyder ju att man bryr sig och förhoppningsvis är en bra kompis :)

jag har vänner som verkligen ställer upp, men DU har visat dig betyda mer för mig än jag kunde ana, jag har inte kunnat tala och dela så mycket tankar med någon innan och samtidigt kännt mig så trygg, det betyder jättemycket.
du vet nog redan en del om allt jag skrivit här, men vill ändå skriva ner det, tack :)
men kändes grymt bra att snacka om allt och inget i helgen iallafall och spela och sjunga såklart, det är alltid jättekul :)

nu har jag suttit länge och skrivit och tänkt, och det känns faktist skönare, tröttare med för den delen, känner mig rätt flummig nu, jo mer än vanligt ;)
ska nog lägga mig i sängen och se om det finns nått vettigt att se på TV, annars blir det väl att sova :)
jag ska försöka ta mig upp relativt tidigt imorgon och höra mig för om nått vikariejobb här i stan tänkte jag.
sen får jag se vad som händer.

Godnatt :)

Em C G D

jahopp... jag blev igår övertalad om att skaffa blogg :D
kommer väl skriva en del här tids nog.
nu blir det mest lite svammel.

jag siter hos morsan i mora just nu och har allmänt tråkigt, ingen som har nått spännande att hitta på?
känner mig lite sentimental och  fundersam kring en massa, jag vill ju flytta hem igen, men jag har ju fortfarande vänner och flickvänn i motala som står mig mycket nära.


kommer sakna mina nya kompisar som jag fått här i mora när jag åker tillbaka också.
jag är verkligen jätteglad att jag träffat dessa personer :) hoppas vi blir vänner för evigt :D

nu sitter jag och skriver lite musik iallafall, känns så bra att göra de när man är lite sentimental och fundersam kring livet :)

men men, igår var det superkul iallafall, satt o drack hos rosie och spelade gitarr och snackade en hel del innan vi gick till wasa :)

eh, skriver väl mer sen :)

höres!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0